Linköping
Lämna feedback

1854

Pizzeria

 • 1854 hos Kyparn.se
 • 1854 hos Kyparn.se
 • 1854 hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Sön:
  12:00 - 21:00
  Tis-Tors:
  16:30 - 23:00
  Fre:
  16:00 - 01:00
  Lör:
  12:00 - 01:00
 • Kontakt

  0131-33191

  Stora Torget 1

  58224 Linköping

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

  Uteservering

Restaurang 1854 erbjuder en klassisk italiensk restaurangupplevelse med skön atmosfär i centrala Linköping. Hit kommer du som är hungrig, du som vill komma ut på en mysig dejt, du som vill ha en perfekt start på din utekväll eller du som...

Restaurang 1854 erbjuder en klassisk italiensk restaurangupplevelse med skön atmosfär i centrala Linköping. Hit kommer du som är hungrig, du som vill komma ut på en mysig dejt, du som vill ha en perfekt start på din utekväll eller du som vill komma ut och se lite folk tillsammans med hela din familj.

På 1854 puttrar det alltid i kastrullerna och klirras i glasen. Här förenas smak, doft och stämning i en härlig restaurangupplevelse från början till slut.

Hos oss har du har möjlighet att välja och vraka bland olika läckerheter så som pasta, pizza, kött, fisk, vegetariskt, ost och dessert. Till maten väljer du om vill dricka öl, vin, alkoholfritt eller varför inte en aptitretande fördrink eller kanske en liten digestif för matsmältningen Oavsett om du är sugen på rött, vitt eller rosé så är alla våra viner hämtade från Italiens många olika vindistrikt.

För dig som inte är så hungrig kan vi erbjuda en bar med lounge där vi har det mesta men är extra duktiga på drinkar och cocktails av den italienska skolan med ingredienser som Aperol, Campari, prosecco, limoncello och kanske rent av lite färsk basilika.

Vår ambition är att vara en levande mötesplats i Linköping och därför är det alltid saker på gång i våra lokaler i form av speciella händelser och events. Så se till att hålla utkik här på hemsidan och följ oss på vår facebook-sida för att inte missa några nyheter.

Benvenuto!