Linköping
Lämna feedback

De Klomp

Pub

 • De Klomp hos Kyparn.se
 • De Klomp hos Kyparn.se
 • De Klomp hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Mån:
  16:00 - 23:00
  Tis-Fre:
  16:00 - 24:00
  Lör:
  16:00 - 01:00
 • Kontakt

  0131-45060

  S:T LARSGATAN 13

  58224 Linköping

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

  Uteservering

Här på De Klomp håller vi oss till genuina råvaror tillagade rättframt och utan krusiduller och med stor omsorg. Köttet har alltid sprungit omkring i östgötska hagar. Våra ostar kommer också de från trakten. Vi använder så långt som det ...

Här på De Klomp håller vi oss till genuina råvaror tillagade rättframt och utan krusiduller och med stor omsorg. Köttet har alltid sprungit omkring i östgötska hagar. Våra ostar kommer också de från trakten. Vi använder så långt som det är möjligt ekologiska råvaror och våra kockar lagar stolt all vår mat från grunden. Fisk och skaldjur levereras från västkusten och kommer enbart från hållbart fiskade bestånd.

Hästkött är gott, nyttigt och billigt. Det finns dessutom i stora mängder. Majoriteten av det tjänliga hästköttet (kött från hästar som dokumenterat inte varit sjuka eller medicinerats med något skadligt för människor) går direkt till destruktion. Den hanteringen är ett slöseri med resurser. Efter hästskandaler och dåliga ordvitsar har hästköttet fått en permanent plats i vår meny. Hos oss får du alltid bra, hemlagad mat. Oavsett vad klockan är!
Vi ställer höga krav på våra köttleverantörer när det gäller djurhållning. I vår jakt på fläskkött som uppfyller våra krav hittade vi Glada Utegrisar, som idag är vår leverantör av fläskkött. Tvärt emot vad många tror är det idag helt riskfritt att äta rosastekt fläskkött. Det var länge sedan vi hade problem med parasiter i fläsk i Sverige.
Man ska fortfarande vara försiktig med importerat fläskkött, där trikiner fortfarande kan vara ett problem.