Linköping
Lämna feedback

Johannes Kök

À la carte

 • Johannes Kök hos Kyparn.se
 • Johannes Kök hos Kyparn.se
 • Johannes Kök hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Mån-Tors:
  16:00 - 24:00
  Fre:
  16:00 - 01:00
  Lör:
  15:00 - 01:00
 • Kontakt

  0131-43190

  Apotekaregatan 14

  58224 Linköping

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

  Uteservering

Det hände i Argentina, men det kunde egentligen ha skett var som helst.

Det var under en resa till Buenos Aires som Johannes fann inspiration till sitt nya restaurangkoncept. Det kunde ha skett var som helst, men det var just där s...

Det hände i Argentina, men det kunde egentligen ha skett var som helst.

Det var under en resa till Buenos Aires som Johannes fann inspiration till sitt nya restaurangkoncept. Det kunde ha skett var som helst, men det var just där som Johannes skulle komma att förälska sig i maten, vinet, och känslan så till den grad att han – just där och då – bestämde sig för att ta med sig den känslan hem till Sverige. Och att han skulle låta upplevelsen ligga till grund för hans nya restaurangkoncept.

Konceptet är enkelt: Johannes Kök är en restaurang för köttälskare. Visst finns det något för alla, men det absoluta fokuset kommer alltid att ligga på kött av absolut högsta klass. Rätterna som serveras talar för sig själv. Tidlösa klassiker. Utan krusiduller.

Johannes Kök är inte på något sätt en argentinsk restaurang. Men den bygger samma varma känsla och kärlek till hantverket som Johannes upplevde de där kvällarna i Buenos Aires. Han kom tillbaka till Sverige med en tydlig idé om att skapa en restaurang där upplevelsen, atmosfären och människorna är precis lika viktiga som maten. En plats dit man kommer för att mötas – och en plats där man känner sig lika välkommen oavsett om man kommer ensam, med sina vänner, sin familj eller på en första träff.

Johannes skapade den restaurang han själv skulle vilja gå till. En restaurang med förstklassiga råvaror, oslagbar service och unik atmosfär. En plats som han hade längtat efter. Och en plats som man längtar tillbaka till.