Linköping
Lämna feedback

ShinNori

Sushibar

 • ShinNori hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Mån:
  11:30 - 14:00
  Tis-Tors:
  11:30 - 21:30
  Fre:
  11:30 - 22:00
  Lör:
  16:00 - 22:30
 • Kontakt

  0131-30133

  Ågatan 28

  58222 Linköping

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

  Uteservering

Om oss

Att ha sin livspartner som affärskompanjon kan låta som ett recept för katastrof, men för Anh Cam och Fung Kha har det visat sig vara en framgångssaga. Fung är den kreativa själen som skapar magi inte bara backstage i köket, me...

Om oss

Att ha sin livspartner som affärskompanjon kan låta som ett recept för katastrof, men för Anh Cam och Fung Kha har det visat sig vara en framgångssaga. Fung är den kreativa själen som skapar magi inte bara backstage i köket, men också i den stilrena och eleganta inredningen. Anh ser till att allt går som på räls. Hon är ansiktet utåt och syns ofta bland gästerna i matsalen.

2005 öppnade de restaurang Nori i Linköping – början på en fantastisk resa. Maten har redan från början präglats av kvalité, enkelhet och den klassiska smaken från det japanska köket. Det är idag ett starkt kännetecken och grund till restaurangens filosofi.
2011 flyttades till ny och större lokal i Linköpings hjärta på Ågatan 28 (våning 2). Med flytten ändrades även namnet från Nori till ShinNori, då “Shin” betyder Nytt på japanska.

Anh och Fung tycker om att överraska sina gäster, att utmana deras sinnen med nya spännande smaker. Till exempel Yakiniku bordet är något som de har importerat direkt från Japan och är ensamma om att erbjuda i Östergötland. Med Yakiniku bordet kan man tillaga maten genom grillning eller fondue “Shabu Shabu”. Fungs passion för matlagning och olika matkulturer, vårdad med omsorg genom omfattande resor till Japan, Vietnam och Korea, som speglar sig i menyn idag är en spännande asiatisk fusion.

Med andra ord, välkommen till vår värld!